Here we go again

Äntligen är jag klar med hundra saker känns det som. Var till Valbo idag för säkert sjätte gången den här veckan. Jag glömmer saker som jag måste köpa, så därför har jag åkt dit en massa gånger. Men den här gången hoppas jag var sista gången för den här veckan!
Köpte två par skor. Egentligen skulle jag bara dit för att köpa ett par tygskor, men såg ett par skitsnygga (svarta) klackskor på skohuset. Så då köpte jag båda! Det gick åt helvete först, för jag hade precis råd för köpa båda, men inte råd att åka hem. Så det vart panik där ett par minuter innan jag kom på att jag kunde ringa pappa och be honom komma och hämta mig. Hahah.


So close but still so far


Green & Blue


We are not the sameSommarloooov


Gammal favorit i repris! Tagen med mina gamla kompaktkamera.
 Foto: Jag
Redigering: Jag

Heeej alla glada! Igår slutade jag skolan, så nu äntligen är de sommarlooov (L)
I sommar kommer jag vara gaanska upptagen, det kommer bli mycket att resa hit & dit i sommar (inom Sverige). Den 18/6 åker jag ner till malmö med familjen, fest yeah! Då kommer jag träffa gamla kompisar, så det kommer bli heeelt awesome! Oså fyller jag år i Juli också, det får vi icke glömma!
Annars händer det inte så mycket mer.. eller jo, i agusti blir det nog en hel del saker som kommer hända. Bara kul ju, hihi. Så det kommer nog en hel del bilder under sommarlovet :) då har ni nåt att se fram emot.. eller inte, hahaha.
Och nu när jag ändå är och kör på den positiva vägen så kan jag säga att jag är nöjd med den sorts människa jag faktiskt är! Glad, snäll, ärlig och pålitsam! (Y) applåder! Haha, nej men aaah.

VI HÖRS SEN HÖRNI!

SO LONG SUCKERS


Det är sommar för fan!

Tjenare mina underbara läsare, hur många är ni egentligen? 7 pers? hahah! Ah, tänkte ba berätta att jag hare lyxigt ja, nämen skolan är ju snart slut och då är ALLTING underbart!
På lördag drar jag till storstan (Stockholm haha) med vännerna! ♥  Och på onsdag slutar vi skolan. Sommaren 2010 kommer bli bästa sommaren på länge, eftersom vi antagligen ska ner till malmö!

Bilder från stockholm kommer jag lägga ut på bloggen ifall dom blir bra, för jag kommer fota med min gamla kompakt kamera.

RSS 2.0